بلاگ

چطور بفهمیم در تلگرام بلاک شده‌ایم

rrrr

تلگرام از جمله برنامه‌هایی است که با نشان دادن آخرین ساعت بازدید کاربران، آنلاین بودن یا نبودن آن‌ها در طول روز نشان ‌میدهد. ممکن است این ویژگی از تنظیمات تلگرام به حالت last seen recently تغییر پیدا کند و در این صورت زمان حضور کاربر برای فرد پیام‌دهنده قابل رویت نخواهد بود. ترفندی که صرفا برای حفظ حریم شخصی افراد قرار داده شده و علت دیگری ندارد. با این وجود بسیاری از کسانی که در تلگرام توسط مخاطبان خود مسدود(بلاک) می‌شوند ممکن است متوجه این موضوع نشده و یا نشانه‌های مسدود‌شدن خودشان را با موارد بالا اشتباه بگیرند. به همین علت در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با چند نشانه مهم که مشخص می‌کند شما در تلگرام بلاک شده‌اید یا خیر، آشنا کنیم. لطفا همراه ما باشید.

اکانت تلگرام

1)    عدم مشاهده تصویر پروفابل کاربر و نمایش تصویر نمایه با حروف اولیه

اگر به این فکر می‌کنید که صرفاً به این دلیل که عکس نمایه کسی را نمی‌توانید ببینید یا پیام‌های خودتان به کسی ارسال کنید، یعنی بلاک شده‌اید اشتباه می‌کنید. این موارد ممکن است ناشی از باگ‌های تلگرام و سرعت پایین اینترنت هم باشد. برای تأیید این موضوع می‌توان به نکات زیر توجه کرد.

اگر شخصی شما را در تلگرام بلاک کرده باشد، شما نمی‌توانید عکس پروفایل او را ببینید و تصویر نمایه شخص، با حروف اول او جایگزین می شود. با این حال، این امکان وجود دارد که کاربر تصویر نمایشی خود را حذف کرده یا چند تغییر در تنظیمات خصوصی خود اعمال کرده باشد که به شما اجازه نمی دهد عکس نمایه او را مشاهده کنید. با این حال، حتی اگر شما را مسدود کرده باشند، همچنان می‌توانید بیو آن‌ها را بخوانید.

روایت تلگرام

2)    عدم نمایش تیک دوم تلگرام

اگر بعد از تایپ پیام و ارسال آن در تلگرام تیک دوم مربوط تحویل پیام را مشاهده نکردید، این احتمال وجود دارد که پیام شما به کاربر تحویل داده نشده باشد. البته در حال حاضر با استفاده از روش‌هایی مانند حالت روح تلگرام، امکان پاسخ به پیام‌ها بدون خوردن تیک دوم هم وجود دارد. امکانی که در نسخه‌های غیررسمی تلگرام وجود دارد. این تنظیمات توسط خود کاربر اعمال می‌شود تا  افراد دیگه نتوانند متوجه زمان آنلاین بودن آن‌ها شده و از زمان حضورشان در تلگرام مطلع شوند.

عدم نمایش تیک دوم تلگرام

3)    عدم مشاهده وضعیت آنلاین مخاطبان

هنگام باز کردن صفحه چت با مخاطبی که شما را مسدود کرده، حتی اگر این کاربر آنلاین هم باشد شما نمی‌توانید عبارت”Online” را بالای صفحه مشاهده کنید. این سخن به این معنی است که اگر شخصی شما را در تلگرام بلاک کرده باشد، نمی‌توانید وضعیت فعالیت او را ببینید. تلگرام در این محله به شما پیام «last seen along time ago» را نشان خواهد داد.

مشکل تلگرام

4)    عدم امکان تماس صوتی یا تصویری

اگر شخصی شما را در تلگرام بلاک کرد، نمی توانید با او تماس صوتی یا تصویری برقرار کنید. در این مرحله تلگرام پیامی مبنی بر اینکه «تماس انجام نشد» و یا «عدم امکان برقراری تماس با مخاطب مورد نظر» به شما نمایش داده خواهد شد.

مشکل اکانت تلگرام

5)    عدم امکان اضافه کردن کاربر به گروه‌ یا کانال تلگرامی

اگر شخصی شما را مسدود کرده باشد، نمی توانید یوزر او را به چت گروهی یا کانالی اضافه کنید. با این حال، این امکان وجود دارد که شخص با تغییر تنظیمات خصوصی خود از اضافه شدن به گروه‌ها جلوگیری کرده باشد. بسیاری از افراد که به دنبال جذب ممبر برای گروه تلگرام خود هستند و به واسطه این امر به افراد زیادی پیام می دهند، ممکن است توسط افراد دیگر بلاک شوند. در این مرحله اگر کاربر شما را بلاک کرده باشد، پیامی با مضمون «USER_IS_BLOCKED» هنگام اضافه کردن او به گروه برای شما ارسال می‌شود

اکانت تلگرام

6)    عدم ارسال پیام به اکانت‌های حذف شده تلگرام

اگر حساب کاربری در تلگرام حذف شده باشد، نمی‌توانید هیچ کدام از فعالیت های بالا را انجام دهید. خوشبختانه اپلیکیشن تلگرام در صورتی که حساب کاربری حذف شده یاشد، به شما اطلاع خواهد داد. با این حال، ممکن است مدتی طول بکشد تا این تغییرات منعکس شوند. بنابراین بهتر است تلگرام را مجددا راه اندازی کنید و بررسی کنید که آیا اکانت مخاطب شما حذف شده یا خیر.

کانکن به اکانت تلگرام

چگونه از مسدودی تلگرام خارج شویم؟

برای افرادی که متوجه مسدودی اکانت خود شده‌اند و دنبال راهی می‌گردند تا این موضوع را به نوعی دور بزنند، دو راه‌حل وجود دارد. راه اول ساده وپیش پا افتاده این است که طرف مقابل شما را از بلاک خارج نماید. اما روش دوم مربوط به حذف اکانت شخصی می‌شود. در این مرحله شما باید اکانت خود را حذف کرده و با یک اکانت جدید وارد تلگرام شوید. این ترفند عالی می تواند شما را از بلاک هر فردی در این نرم افزار خارج سازد. توجه داشته باشید که خارج شدن از بلاک تلگرام بدون حذف اکانت امکان‌پذیر نیست! بارها مشاهده شده که افرادی راه‌ خارج شدن از بلاک را بدون حذف اکانت و با نصب برنامه‌های مختلفی مطرح می‌کنند… اما در واقعیت چنین چیزی شدنی نیست. تنها راه خارج شدن از بلاک تلگرام حذف اکانت و ثبت نام مجدد کاربران است. باید اضافه کنیم که بلاک تلگرام با ریپورت شدن متفاوت است و وقتی حساب کاربری شما ریپورت می‌شود، شما برای مدتی قادر به ارسال پیام به هیچ‌کدام از افراد ناشناس نخواهید بود و حتما باید خود را از حالت ریپورت خارج کنید تا بتوانید از این قابلیت استفاده کنید.

نتیجه‌گیری

بلاک تلگرام اطلاعات کاربری مانند تصویر نمایه و آخرین زمان حضور فرد را از سایر مخاطبان مخفی نگه داشته و باعث می‌شود پیام‌های ارسالی توسط افراد مزاحم نمایش داده نشوند. این امکان برای حفظ حریم شخصی بوده و فردی که به طور  مداوم توسط افراد دیگر بلاک شود، برای مدتی امکان ورود به چت‌های گروهی‌ و پیام به افراد ناشناس را در تلگرام نخواهد داشت. در این مقاله به معرفی شش ترفند برای اطلاع از مسدودی تلگرام پرداخته شد. شما می‌توانید سوالت و ابهانات خود را در این باره با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

  1. در صورت مسدود شدن اکانت ما توسط کاربران، امکان مشاهده شماره تماس آن‌ها در لیست مخاطبین وجود دارد؟

پاسخ: اگر شما اطلاعات مخاطب را ذخیره کرده باشید، می‌توانید بیو آن‌ها را در تلگرام مشاهده کنید. علاوه بر این می‌توان از طریق تنظیمات شخصی مانع از اشتراک شماره تلفن در اپلیکیشن‌های مختلف شد.

  1. چگونه به جای یک شخص یک گروه را در تلگرام بلاک کنیم؟

پاسخ: برای این منظور می‌توان با ریپورت یوزر گروه، اعلان‌های مربوط به عضوگیری گروه را به کلی غیرفعال کرد.  

  1. اطلاع از بلاک شدن در تلگرام با استفاده از چه روش‌هایی امکان پذیر است؟

پاسخ: مشاهده تیک دوم ارسال پیام، مشاهده آخرین زمان حضور کاربر، عدم امکان اضافه کردن به گروه‌ یا کانال تلگرامی و …

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *